Digitalci naslovna

Agencija za digitalni marketing

Sve digitalne usluge na jednom mestu, u službi vašeg brenda i poslovanja: digitalna strategija & komunikacija, kreiranje sadržaja, brending, reklamne kampanje, foto & video produkcija, web & grafički dizajn. 

Naš tim koji čine kreativni grafički i web dizajneri, kao I stručnjaci za digitalni marketing, do sada je realizovao više od 150 projekata u saradnji sa lokalnim i međunarodnim klijentima.

Prisutni smo već nekoliko godina na tržištu zahvaljujući predanom radu i kvalitetnim, jedinstvenim rešenjima. Članovi našeg tima sa dugogodišnjim iskustvom će vam pomoći oko rasta vaše online prisutnosti kroz digitalni marketing.

Posvećenost
Kreativnost
Transparentnost

– vođenje društvenih mreža (Facebook, Instagram)
– učinićemo da vaš telefon neprekidno zvoni, da vas vaši kupci pronađu i samim tim povećate prodaju.
– pristup svim nalozima I alatima, kao I kompletan uvid u raspodelu budžeta i potrošnju istog.
– precizne izveštaje I preporuke za naredni period, u skladu sa prethodno definisanim ciljevima.

 – Mi slušamo: recite nam Vaše želje i potrebe. Mi ćemo ih razumeti i obezbediti Vam rešenja koja ispunjavaju sve Vaše zahteve.
– Mi smo inovativni: uvek smo u potrazi za izazovima. Svaki novi klijent ili projekat zahteva kreiranje novog rešenja. Pratimo moderne svetske trendove i usavršavamo se svakodnevno!
– Mi radimo: uvek ćemo raditi u korist naših klijenata. Znanje i međunarodno iskustvo u korelaciji sa kreativnim pristupom donosi najbolje moguće rezultate.
– Ponosimo se našim zadovoljnim klijentima.

Digitalci projekti
KO SU KORISNICI NAŠIH USLUGA?
Ako ste mali biznis koji tek startuje, biće nam zadovoljstvo da učestvujemo u vašem rastu i učinimo sve da vaš telefon počne da zvoni
Digitalci nasi klijenti

PITATE SE ČIME SE MI BAVIMO?

Naše usluge
društvene mreže digitalci

Društvene mreže

Marketing na društvenim mrežama obuhvata strateško planiranje nastupa, realizaciju projekta, monitoring i analiziranje rezultata. Svaka ozbiljnija firma, uz svoju Web stranicu ima i naloge na društvenim mrežama.

google oglašavanje digitalci

Google oglašavanje

Da li želite da iskoristite moć Interneta i da dovedete nove potencijalne klijente? Google AdWords je servis za reklamiranje koji će neki oglas ili sajt progurati na prvu stranicu ili ti sam vrh pretrage.

strategija digitalci

Izrada strategije

Digitalna marketing strategija je početak svake uspešne aktivnosti u online svetu. Dobro definisana marketing strategija će vam pomoći da privučete nove kupce.

ispitivanje trzista digitalci

Analiza konkurencije i istraživanje tržišta

Pod planiranjem istraživanja tržišta podrazumeva se marketing aktivnost sa ciljevima,zadacima i ulaganjima u smislu prikupljanja, sređivanja, obrade i korišćenja relevantnih podataka sa tržišta

analitika digitalci

Analitika

Analiziranje ostvarenih rezultata je osnova vašeg digitalnog nastupa. Analitika nam pruža detaljne informacije o aktivnosti korisnika na vašem web sajtu, koje koristimo kako bi unapredili vaš nastup na internetu.​

oglašavanje digitalci

Oglašavanje

Plaćeno oglašavanje se uvek isplati - ako se obraćate pravim ljudima. Povezivanje i umrežavanje na internetu nikad nije bilo toliko popularnije nego što je danas. Naš zadatak je da definišemo vašu ciljnu grupu, "poruku" koju im želite preneti, dizajniranje oglasa kao i praćenje i analiza rezultata.

foto i video produkcija digitalci

Foto/video produkcija

Dobar marketing zahteva posvećenost i kvalitetan sadržaj. Kreiranje sadržaja: fotografisanje i snimanje, video montaža. Naši fotografi dolaze na lice mesta i fotografišu/snimaju.

web dizajn digitalci

Web dizajn

Profesionalni web dizajn za Vaš biznis. Dizajniramo iskustva, ne samo web stranice. Izrada interaktivnih i privlačnih web sajtova koji ispunjavaju Vaše poslovne ciljeve.

sadržaj digitalci

Kreiranje sadržaja

Razvijanje i stvaranja relevantnog sadržaja jedan je od najtežih zadataka sa kojim se suočavaju online preduzeća. Zanimljiv i interaktivan sadržaj postaje ono što je najvažnije. U skladu sa vašim željama i potrebama, važno je definisati, osmisliti i uskladiti sadržaj.

grafički dizajn digitalci

Grafički dizajn

Budući da se trendovi u marketingu i dizajnu menjaju vrtoglavom brzinom, zahvalni smo što imamo tim ljudi koji radi grafički dizajn. On se sastoji u kreativnom dizajnu i postavljanju grafičkih i vizuelnih elemenata.

Profesionalna fotografija

KLIJENTI O NAMA

Prijavite se za besplatnu analizu nastupa vašeg biznisa na internetu​

+381 65 616 7494
info@digitalci.rs

[everest_form id=”264″]

Zovni