politika privatnosti.

Ko smo mi

Naša web adresa je: https://digitalci.rs.

Mi poštujemo Vašu privatnost i Vaše podatke o ličnosti, te u želji da budemo u potpunosti usklađeni sa pravilima Zakona o zaštiti podataka o ličnosti („Službeni glasnik RS“, broj 87/18, u daljem tekstu: ZZPL) obaveštavamo svoje zaposlene, pretplatnike, korisnike i druga lica čiji se podaci obrađuju o svim bitnim aspektima obrade podataka o ličnosti.

Gde se primenjuje

Ova Politika privatnosti primenjuje se na:

  • sva lica koja pristupaju sajtu na adresi digitalci.rs („Sajt”),
  • lica koja nam pošalju upit putem Sajta,
  • lica koja postanu naši klijenti („Klijenti”),
  • lica koja se prijavljuju za radno,
  • lica koja se prijave za naš Newsletter.

Kako koristimo kolačiće (Cookies)

Kako bismo unapredili svoje usluge, u agenciji Digitalci koristimo kolačiće. Kolačići su mali tekstualni fajlovi koji se postavljaju na tvoj računar, a svaki od njih dobija jedinstvene brojeve. Neki kolačići koje koristimo neophodni su za pravilno funkcionisanje veb-sajta, a drugi se koriste za prikupljanje informacija o korišćenju veb-sajta (statistika), kako bismo mogli da unapredimo tvoje pretraživanje.

Kolačići mogu da se čuvaju na tvom pretraživaču ili uređaju različiti vremenski period. Kolačići sesija se brišu sa računara ili drugog uređaja kada se zatvori pretraživač. Trajni kolačići ostaju sačuvani na tvom računaru ili nekom drugom uređaju dok se ne izbrišu ili dok im ne istekne unapred definisani vremenski period čuvanja.

Pomoću kolačića (i drugih tehnologija), možemo dosta da unapredimo korisničko iskustvo, prikupljajući podatke o pretraživanju našeg veb-sajta.

Let's partner and grow.

Dominiraj i ti digitalom.

Zainteresovani za naše usluge?

Nećemo vam pričati bajke…da će vaš brend voleti SVI.

Ali…

…će se isticati i biti prepoznatljiv…
…biće mnogima dopadljiv!…
…i biće predstavljen pravoj ciljnoj grupi-na pravi način!

Zovni